Επισκευθείτε μας
Ελ. Βενιζέλου 335
176 74 , Καλλιθέα
Τηλεφωνήστε μας
210 9408909
6945 893837
Στείλτε μας μήνυμα
panmak335@gmail.com
Ώρες λειτουργίας
Καθημερινά: 7:30-14:00 & 17:00-20:00
Σάββατο 8:00-12:00

ΠΟΙΟΤΗΤΑ  ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Το ιατρείο ανήκει στο δίκτυο medisyn, και στο σύστημα ποιότητας Medisyn συμμετέχοντας σε όλες τις διαδιακασίες πιστοποίησης και ποιοτικών ελέγχων, εσωτερικών και εξωτερικών για τις εξετάσεις που εκτελεί.

Στις ειδικές εξετάσεις συνεργάζεται αποκλειστικά με το διαπιστευμένο εργαστήριο του Medisyn, ίσως το καλύτερο εργαστήριο στη χώρα μας, εξασφαλίζοντας αξιόπιστα αποτελέσματα.

Τα έγκυρα αποτελέσματα μετατρέπονται σε χρήσιμα για τον εξεταζόμενο συμπεράσματα  αφού ακολουθεί η ιατρική αξιολόγηση και συμβουλευτική για τον κάθε ένα ξεχωριστά.

 

Ιατρική φροντίδα με τεχνολογική υπεροχή

Είμαστε μέλη μιας ισχυρής ομάδας επιστημόνων που λειτουργεί με γνώμονα το επιστημονικό κύρος & την ποιοτική εξυπηρέτηση. Δέσμευση κι επιθυμία μας είναι η εγκαθίδρυση σύγχρονων τεχνολογιών και υλικοτεχνικών υποδομών που εγγυώνται την άρτια και τάχιστη εξυπηρέτησή σας σε όλο το φάσμα των διαγνωστικών αναλύσεων.

Έτσι μπορείτε να απολαμβάνετε την καλύτερη ιατρική φροντίδα, που προσαρμόζεται στις προσωπικές σας ανάγκες. Οι υπηρεσίες μας έχουν πιστοποιηθεί κατά ISO 9001:2015, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών. Εξωτερικοί ποιοτικοί έλεγχοι από παγκόσμιας αναγνώρισης φορείς επισφραγίζουν την εγκυρότητα των αναλύσεων.

Επίκεντρό μας ΠΑΝΤΑ ο άνθρωπος

Η ανθρωποκεντρική μας φιλοσοφία έχει αποκτήσει ευρύτερο περιεχόμενο . Το όραμα για φροντίδα της Υγείας επεκτάθηκε πλέον στην προληπτική ιατρική, στην έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση, σε πρωτοποριακές υπηρεσίες και εφαρμογές, που υπηρετούν την υγεία, αλλά και την ευεξία και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.

Η προσωπική σας ιατρική φροντίδα ξεκινά εδώ.

Η σχέση μας μαζί σας παραμένει μια βαθύτερη σχέση εμπιστοσύνης. Για εμάς οι εξεταζόμενοι είναι γείτονες- και όχι αριθμοί. Έτσι, πίσω από τα αποτελέσματα βλέπουμε τον άνθρωπο, την οικογένεια, τη ζωή του. Παραμένουμε οι επιστήμονες που φροντίζουμε, αντιμετωπίζουμε, συμβουλεύουμε, ενημερώνουμε, μοναδικά τον καθένα από εσάς, ως μια ξεχωριστή περίπτωση. Με τον τρόπο αυτό δημιουργούμε μια σχέση μακροχρόνια και με τον καιρό αναντικατάστατη.

Ως ενεργά μέλη των τοπικών κοινωνιών, αναγνωρίζουμε τις ανάγκες τους, και στεκόμαστε δίπλα σε αυτές με επιστημονική, αλλά και κοινωνική ευθύνη.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε

  • Αξιοπιστία-εγκυρότητα αποτελεσμάτων-αποκλειστική συνεργασία με τα σύγχρονα ιατρικά εργαστήρια του Medisyn.
  • Διαχείριση εξειδικευμένων αναλύσεων & διαγνωστική προσέγγιση πιθανών παθήσεων
  • Τεχνολογική υπεροχή, πιστοποιήσεις και αυστηρές προδιαγραφές λειτουργίας των εργαστηρίων των ιατρείων.
  • Εξατομικευμένη ιατρική αξιολόγηση των αποτελεσμάτων ωστε να μην σας δίνουμε απλά ενα φάκελο με αριθμούς αλλά ενα χρήσιμο αποτέλεσμα.
  • Πρόσβαση σε ένα Πανελλαδικό Δίκτυο
  • Αυθημερόν παράδοση αποτελεσμάτων!